Vervoer naar de winkel

Ondersteuning in vervoer naar de winkel

Om iedereen de mogelijkheid te bieden naar de kledingbank te komen, ondersteund Maxima in het vervoer middels een eigen personenbus.

Wanneer het verzorgen van eigen vervoer naar de kledingbank absoluut niet mogelijk is, zal de kledingbank vanaf dinsdag 7 november 2017 hierin ondersteunen. We verwachten dat er eerst gekeken wordt naar eigen vervoer middels familie en vrienden.


De rijroute van de personenbus
  • Dinsdag:       gem. de Marne
  • Woensdag:   gem. Winsum en gem. Bedum 
  • Donderdag:  gem. Eemsmond 
  • Vrijdag:         Voedselbank en Maxima

Inschrijven
Wanneer eigen vervoer absoluut niet mogelijk is, kunt u zich inschrijven voor de pendeldienst die de week na de inschrijving gereden zal worden. Er kan tot vrijdag 17.00 uur ingeschreven worden voor de week daarop volgend. 

Inschrijven kan door middel van een e-mail te sturen, het mailadres is: naarmaxima@gmail.com. Vermeld de volgende gegevens: 
Naam:
Straatnaam:
Huisnummer:
Woonplaats:
Totaal aantal personen: 
Beperkingen/bijzonderheden:

OF

Het inschrijfformulier personenbus in te vullen en dit formulier voor vrijdag 17:00 uur bij Maxima in de brievenbus te doen. Dit inschrijfformulier is verkrijgbaar in de kledingbank. 

Op zondagavond zal de dienstregeling bekend gemaakt worden voor de week daarop volgend. De dienstregeling zal bekend gemaakt worden via de mail. Tevens wordt in het dienstregeling vermeld op welke locatie u in het dorp wordt opgehaald.https://sites.google.com/a/kledingbankmaxima.nl/kledingbank-maxima-het-hogeland/vervoer-naar-de-winkel/Overhandiging%20sleutels%20bus%20Maxima.jpg